Onze diensten

Mocht u vragen hebben over de onderstaande diensten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voorbeelden

Permanente make-up

NIEUW! 

Ombré Powder Brows

Ombré Powder Brows is een vorm van micropigmentatie waarbij de staart van de wenkbrauwen meer verzadigd zijn en naar de voorzijde van de wenkbrauwen steeds lichter wordt. Dit wordt gedaan door middel van pixels (kleine stipjes) plaatsen in de eerste huidlaag.

De Ombré Powder Brows behandeling geeft een poederig en natuurlijk effect en brengt geen schade aan in de huid. Daarnaast is de pijn die u ervaart tijdens de behandeling minimaal.

De Powder Brows blijven ongeveer 3 à 4 jaar zitten. Permanente make up vervaagt na verloop van tijd. U kunt een strakke vorm behouden door eens per 1,5 a 2 jaar voor een touch up behandeling te komen.

Wij raden u aan om eens op de informatiepagina te kijken van de Powder Brows. Klik hier!

Prijzen

incl. touch-up!

 €225,-

Design-liner is net iets boven het ooglid en kan met een mooie wing worden geëindigd. Dit ligt aan uw wensen en mogelijkheden.

PMU eyeliner

Het plaatsen van permanente eyeliner is vergelijkbaar met het plaatsen van een gewone tatoeage. Met een speciale naald wordt er pigment in de behandelde huid aangebracht. Hiervoor maken wij gebruik van pigmenten die ervoor zorgen dat uw eyeliner tattoo permanent is.

 

Omdat een infra of een design eyeliner tattoo iets boven en/ of onder de wimperhaartjes wordt gezet, is het belangrijk dat dit met veel zorg en aandacht wordt uitgevoerd. 

Uiteraard wordt u voor de behandeling altijd geïnformeerd met de nodige informatie. Natuurlijk geven wij antwoorden op al uw vragen én u kan zelf  aangeven welke vorm en kleur u graag zou willen. Uiteraard wordt er ook gekeken naar wat het beste bij uw gezicht past, pas als u helemaal tevreden bent, gaan we de behandeling starten.

Infra-liner is tussen de wimperhaartjes in zoals hierboven op de afbeelding.


Design-liner prijs: €175,-
Infra-liner prijs: €150,-

lippigmentatie

Mooie lippen, wie wil dat nou niet? Mooie lippen trekken immers de aandacht! We gebruiken ze om te eten, te zoenen en te spreken. Maar hoe zorgt u nu voor mooie lippen, zonder dat u om de haverklap uw lippenstift bij moet werken? Het antwoord is lippigmentatie! Wat lippigmentatie is en hoe het werkt vertellen we u in dit artikel aan de hand van de meest gestelde vragen die wij van jullie hebben mogen ontvangen.

Veelgestelde Vragen Over Lippigmentatie

In onze beauty salon in Geldrop merken we tijdens ieder intake-gesprek dat er behoefte is aan antwoorden op vragen rondom lippigmentatie. Hier leest u de antwoorden.

Wat Is Lippigmentatie?

Lippigmentatie is een semipermanente make-up en wordt toegepast met een machinale naald. Wij maken hiervoor gebruik van de La-bina apparaat : een apparaat waar je super strakke lijnen mee kunt zetten en waarmee na de behandeling bijna geen korstjes of vlekken ontstaan. Verder kunnen we er super efficiënt mee werken, waardoor u minder lang in de stoel hoeft te liggen. Bovendien zijn er slechts 2 behandelingen nodig: de normale behandeling de nabehandeling.

Wat Kost Lippigmentatie?

De kosten van lippigmentatie zijn sterk afhankelijk van welke lippigmentatie techniek u kiest én bij welke salon u dit laat doen. Zo is er ook een verschil in prijs als je kiest tussen een A-merk of huismerk. Dit zit hem altijd in de kwaliteit. Wij vragen voor het laten pigmenteren van ‘full lips’ €300,- voor een eerste behandeling incl. nabehandeling. Voor het laten pigmenteren van lippen met een ‘lipshadow-techniek’ vragen wij €275,- voor een eerste behandeling incl. nabehandeling.Wat Is Het Verschil Tussen ‘Full Lips’ En ‘Lipshadow’?

Bij een Full Lips behandeling worden uw gehele lippen gepigmenteerd in een kleur die u mooi vindt. Bij de ‘lipshadow techniek’ worden eerst alleen de contouren van uw lippen gepigmenteerd, welke vervolgens naar binnen toe geschaduwd worden. Op de foto’s kunt u het verschil tussen de twee technieken zien.

Volume set wimperextentions van 2D tot 5D

Graag wat vollere wimpers maar niet overdreven? kies dan een volume set wimpers, dit zijn 2 of meer haartjes op 1 wimperhaartje. hierbij kun je een keuze maken uit 2 tot 5D.  Hoe meer haartjes, hoe voller de look.

Prijzen
 

nieuwe set:                € 70,-

bijvullen 2 weken: € 40,-
bijvullen 3 weken: € 50,-
bijvullen 4 weken: € 60,-
 Na 4 weken word de prijs van een nieuwe set berekend.

Russian

Een echte glamoureuze look! Een volle en mooie look, een trouwfeest, een party of er gewoon altijd glamoureus uitzien? Dan is deze look wat voor U. Het gaat hier om meerdere haartjes op 1 natuurlijke haar. Hierbij worden dunne en hele zachte haartjes gebruikt, waardoor u uw eigen natuurlijke wimperhaar niet beschadigd.   

Prijzen
 

nieuwe set:                € 80,-

Bijvullen 2 weken: € 50,-
Bijvullen 3 weken: € 60,-
Bijvullen 4 weken: € 70,-
Na 4 weken word de prijs van een nieuwe set berekend.

Mega volume wimperextentions

Bij de mega volume wimperextentions, heb je een mega volle look! Deze look zorgt ervoor dat je niet te missen bent met je prachtige wimpers.  Bij deze look worden er haartjes gebruikt vanaf 7 en meer! deze haartjes zijn mega dun en mega licht, waardoor je volle waaiertjes kan maken voor een mega volle look!
 
Prijzen
 

nieuwe set:                € 90,-

Bijvullen 2 weken: € 60,-
Bijvullen 3 weken: € 70,-
Bijvullen 4 weken: € 80,-
Na 4 weken word de prijs van een nieuwe set berekend.

Ontharing

Ontharing door middel van touw & pincet.

Zelfs voor ontharing op deskundige wijze, kunt u bij ons terecht. Na de behandeling krijgt u een voedende crème op uw gezicht ter bescherming van uw huid.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt altijd contact opnemen.

Wenkbrauwen epileren + knippen

€ 15,00

Gehele gezicht ontharen

€ 35,00

Gezicht, wenkbrauwen en oren

€ 40,00